خانه » دنیایی امن برای تجارت: سیاست خارجی آمریکا از انقلاب تا ظهور چین

دنیایی امن برای تجارت: سیاست خارجی آمریکا از انقلاب تا ظهور چین

توسط معاصران
انقلاب تا ظهور چین

 جسیکا تی. متیوز

  • عنوان: دنیایی امن برای تجارت: سیاست خارجی آمریکا از انقلاب تا ظهور چین (A World Safe for Commerce: American Foreign Policy From the Revolution to the Rise of China)
  • نویسنده: دیل سی. کوپلند (Dale C. Copeland)
  • سال انتشار: ۲۰۲۴
  • زبان: انگلیسی
  • ژانر: تاریخ، سیاست خارجی، روابط بین‌الملل

کتاب ارزشمند کوپلند هم تاریخ لحظات کلیدی در سیاست تجاری خارجی آمریکا را روایت می‌کند و هم به‌عنوان یک مطالعۀ نظری، آنچه را که او واقع‌گرایی پویا می‌نامد، بررسی می‌کند. این مفهوم جایگاهی میان واقع‌گرایی تهاجمی (سیاست‌های تهاجمی برای حفظ امنیت ایالات متحده) و واقع‌گرایی تدافعی (شناخت این که سیاست‌های بیش‌ازحد تهاجمی می‌توانند نتیجه‌ای معکوس داشته باشند) دارد.

از نظر کوپلند، نیروهای شناخته‌شده‌ای که تاریخ آمریکا را شکل داده‌اند، معمولاً نقش حیاتی تضمین دسترسی به بازارهای جهانی را در سیاست خارجی ایالات متحده از پیش از انقلاب آمریکا تاکنون نادیده گرفته‌اند. در روایت او، انگیزه‌های ایدئولوژیک، ملاحظات امنیت ملی و فشارهای سیاسی داخلی (که او بارها کم‌اهمیت جلوه می‌دهد) نقش کمتری در تصمیم‌گیری‌های کلیدی، از آغاز انقلاب آمریکا تا ورود ایالات متحده به جنگ جهانی اول، داشته‌اند. در عوض، آنچه آمریکا را به اتخاذ این تصمیمات واداشته، انگیزۀ طبیعی هر قدرت بزرگ برای حفظ و گسترش دسترسی خود به بازارها، منابع و سرمایه‌گذاری‌های خارجی بوده است.

امروز، بزرگ‌ترین مانع برای آمریکا در این مسیر، چین است. کوپلند استدلال می‌کند که سیاست‌گذاران آمریکایی باید درک کنند که سیاست‌های چین، که ممکن است در نگاه اول تلاشی برای سلطه‌طلبی به نظر برسند، در واقع ممکن است ناشی از ناامنی و ترس از نیات آمریکا باشند.

منبع : فارن افرز

مطالب مرتبط

نظر خود را به اشتراک بگذارید

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاصران است.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00